BLICKFANG

Blickfang leverer effektivt indhold til alle medier og platforme. Det er alt fra en ny strategi for jeres kommunikation til strukturering af jeres markedsføringstiltag og udvælgelse af medier og platforme.

Med en langsigtet strategi og en konkret plan for jeres markedsføring kan I tilpasse indholdet og opnå synergi mellem online og offline medier og intern og ekstern kommunikation.

Design og indhold med et kommercielt sigte
Det vigtige for os er, at indholdet spiller sammen med design og udtryk, og at det virker. Det kommercielle sigte har vi hele tiden for øje - om I skal sælge et produkt, brande jer eller levere information - der er altid et formål med kommunikationen.

Med udgangspunkt i en grundig analyse af virksomheden eller organisationen udvikler Blickfang designlinje og visuel identitet til alle medier med kontinuitet og sammenhæng i udtrykket.

Indholdet skal have kunden i fokus og samtidig vise det unikke ved jeres virksomhed eller organisation. Det gælder uanset udtryksform eller medie. Vi skaber en handlingsplan for distribution og håndtering af jeres indhold - med basis i økonomiske og værdimæssige overvejelser, så det understøtter virksomhedens målsætninger. Vi udvælger og organiserer indhold til alle medier og platforme - sørger for synlighed og branding af jeres virksomhed.

Indhold er alt fra artikler, videoer, billeder, pressemeddelelser, seotekster, virksomhedsprofiler, produktark, salgsbreve, annoncer og meget mere.